Fjällhus att hyra på Höglandet Lofsdalen

Välkommen till Harrvägen 30 Lofsdalen, Höglandet

 

Välkommen till Lofsdalens pärla med vidunderlig utsikt och arkitektur i en genuin timmermiljö.

Fjällhuset på Harrvägen 30 erbjuder er en underbar semester med vidsträckt utsikt och vacker miljö inomhus. Det stora rymliga huset byggdes med utvalt timmer från stormen Gudrun.  Huset är i två etage i undervåningen som ger er en bra start på dagen med att kunna sitta ooch blicka ut över Fjätervålen, Idrefjäll, Norska Fjällen, Svanhogna, Storhogna , Nipfjället, samt den vackra Lofssjön.

Golvet i undervåningen är av granit med golvvärme.

Från bastun kan man se både Hovärkens topp och Nipfjället.

De stora panoramafönstren i vardagsrummet ger en närhet till fjällvärlden med en utsikt som inte innehåller grannens skotergarage eller skorsten. Man får den frihet man behöver efter allt slit i storstadens miljö.

Kökets välkommnande öppenhet med körsbärsbänkar, grill , ugnar samt med induktionsspis ger en vilja att laga mat tillsammans.

Bastu med relaxavdelning där man kommer i kontakt med hela fjällvärlden ger det lugn man behöver.

Sovrumsdelen ligger en våning upp med generösa utrymmen om 6 sovplatser. Fördelat på 3 sovrum, så  finns  det ett rum med dubbelsäng,  ett rum med våningssäng och ett rum med 2 singelbäddar. Sedan ute i allrummet finns det en bäddsoffa för 2 personer så det är max 8 bäddar i huset.

Under 2018 kommer fiber att installeras i huset.

Husdjur ej tillåtet .

För att ta sig till backarna med 29 nedfarter gäller ski out och ski in så när som på 150m som man får gå när man skall hem.

 

Harrvägen 30 entredel